VIP Chalet

Γιατί εμάς

Τα ViP Chalet 4 Epoches αντιπροσωπεύει μια νέα αντίληψη φιλοξενίας και διακρίνονται για την μοναδικότητα τους, διότι σε αντίθεση με τα παραδοσιακά ξενοδοχειακά καταλύματα διαθέτουν στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη λύση παροχής ενός ιδιωτικού αυτόνομου Deluxe Chalet, αντί ενός κοινού δωματίου, πράγμα ιδιαίτερο σημαντικό για τους χειμερινούς κυρίως μήνες, όπου η παρέα και η οικογένεια επιθυμούν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο και όχι σε ξεχωριστά δωμάτια, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την ιδιωτικότητα (privacy) και όχι ένα κοινόχρηστο χώρο. Γι αυτό το πρωινό σε εμάς προσφέρεται στο δωμάτιο, ενώ σε κάθε Chalet υπάρχει κουζίνα, καθιστικό-τραπεζαρία με τζάκι και σε κάποια από αυτά και ιδιωτική Sauna, Ηydromassage & Ηammam.

Τα Chalet μας βρίσκονται μέσα στην Φύση και αναπτύσσονται σε διαφορετικά αυτόνομα κτίρια, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά καταλύματα, όπου εντός ενός ξενοδοχειακού τύπου κτιρίου βρίσκονται συγκεντρωμένα τα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Αυτό επιτρέπει στον επισκέπτη την απόλαυση της ελευθερίας και την αίσθηση να νοιώθει ότι βρίσκεται σ΄έναν δικό του οικείο χώρο ‘σαν το σπίτι του’.

Στην καρδιά του ελατόδασους του Παρνασσού, τα παραμυθένια VIP Chalet 4 Epoxes θα σας κάνουν να νιώσετε ότι βρίσκεστε στις Γαλλικές Άλπεις. Δέκα (10) πετρόκτιστα σαλέ μια ανάσα από την κοσμοπολίτικη Αράχωβα σταματούν για εσάς τον χρόνο, για να απολαύσετε ονειρεμένες διακοπές με την οικογένεια ή την παρέα σας. Εδώ, ο φιλοξενούμενος απολαμβάνει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εφάμιλλες ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, ενώ παράλληλα αισθάνεται την οικειότητα, την ηρεμία και τη θερμή φιλοξενία μιας αυθεντικής ιδιόκτητης κατοικίας.

Τα ‘ViP Chalet – 4 εποχές’ είναι κατοικίες με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και προτιμούνται απ΄ όσους αναζητούν κάτι ξεχωριστό από άποψη αισθητικής, αλλά και φυσικού περιβάλλοντος, αφού η θέση του συγκροτήματος μέσα στο ελατοδάσος δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από το καλύτερο Αλπικό τοπίο, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης. Επίσης τα ‘ViP Chalet – 4 εποχές’, είναι ο προορισμός, όπου ο χρόνος σταματά και ο τόπος εμπνέει, όσους επιθυμούν να απολαύσουν ελεύθερα την αποκλειστική ιδιωτικότητα μιας μονοκατοικίας Chalet μαζί με την οικογένεια τους, η/και τους φίλους τους, ενώ ο χώρος είναι ιδανικός ως χειμερινό κατάλυμα ένεκα της εύκολης και γρήγορης πρόσβασης τις δύσκολες χειμερινές ημέρες, των παροχών, της ευρυχωρίας που είναι απαραίτητη τους χειμερινούς μήνες, της πρόθυμης εξυπηρέτησης, αλλά και της άνεσης που προσφέρει, ακόμα και σε οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά, η/και βρέφη.

Ακόμα και το καλοκαίρι στα‘ViP Chalet – 4 εποχές’, η Φύση κυριολεκτικά αγκαλιάζει τον επισκέπτη με την απερίγραπτη ομορφιά της προσφέροντας ένα ονειρικό τοπίο, όπου επικρατούν οι μυστικοί ήχοι και οι αιθέριες οσμές του Δάσους σε συνδυασμό με την χλοερή αίσθηση του περιβάλλοντος.

Άλλωστε είναι ίσως ένα από τα μοναδικά μέρη παγκοσμίως, όπου υπάρχει η δυνατότητα, εάν το θελήσει κάποιος, προς το τέλος της χειμερινής σαιζόν, το πρωί να κάνει Σκι στο βουνό και το μεσημέρι να κάνει Θαλάσσιο μπάνιο στις όμορφες κοντινές παραλίες της περιοχής, γεμίζοντας την ζωή του με χαλάρωση, ενέργεια και όμορφες αναμνήσεις, μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Κάντε σκι στο διάσημο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, χαλαρώστε στους άνετους και φιλόξενους χώρους του σαλέ σας και ζήστε το κοσμοπολίτικο lifestyle της Αράχωβας, που βρίσκεται μόλις 10 λεπτά μακριά.

Eπίσης τα Chalet βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τους Δελφούς, και κοντά από την θάλασσα (Ιτέα, Κίρρα, Αντίκυρα, Γαλαξίδι).

Πάνω και πέρα όμως απ΄όλα αυτά το πνεύμα και η ψυχή των ανθρώπων που δουλεύουν στο ViP Chalet 4 Epoches, πλάθουν την διαφορετική προσέγγιση στην έννοια της Φιλοξενίας, ώστε ο κάθε επισκέπτης-φιλοξενούμενος θέλει να επιστρέψει και πάλι σε εμάς.